Info

Tunnelmallinen juhlatila mukautuu monenlaisiin tilaisuuksiin

Övre Nybacka sopii max. 60 hengen tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden. Ota meihin yhteyttä, jos mielelläsi ovat häät, ylioppilasjuhlat, ristiäiset, rippijuhlat, muistotilaisuus, karonkka tai muu tilaisuus, jossa viehättävällä ympäristöllä on erityistä merkitystä. Vuokraamme aina koko talon kerralla.

Päärakennuksen valoisassa salissa on paikat 40 hengelle ja kodikkaassa tuvassa 36 hengelle. Tarpeen vaatiessa voi pöytiä siirtää huoneesta toiseen, jotta kaikki vieraat saadaan samaan tilaan. Rakennuksesta löytyy lisäksi kaksi pientä kamaria, joita voi tilaisuudesta riippuen käyttää oleskelu- tai tarjoilutiloina. Kamareissa on tuolit 4-6 hengelle.

Omat juomat ja tarjoilut

Meillä pidettäviin tilaisuuksiin saa tuoda omat juomat ja järjestää tarjoilun itse tai haluamansa pitopalvelun kautta! Suosittelemme lämpimästi yhteistyökumppaniamme Vantaan pitopalvelua.

Tervetuloa näytölle!

Huom! Övre Nybackan toimistopalvelut on suljettu yhdistyksen henkilökunnan kesälomien aikana 11.7.–2.8.2020. Vastaamme loman aikana saapuneisiin varauskyselyihin heti elokuun alussa.


Järjestämme Övre Nybackassa avoimia näyttöjä joka kuun ensimmäisenä maanantaina klo 18-19. Näytöt muina aikoina sopimuksen mukaan: info[at]ovrenybacka.fi tai 050 443 4000.

Tervetuloa tutustumaan!